Arkitekten

Arkitektur är en konst. Huset är ett konstverk som inte går att dölja, utställt under mycket lång tid med många åskådare. Det ställer stora krav på konstnären. Men verket ska inte bara ge njutning för ögat, det måste även fungera tekniskt, emotionellt och ekonomiskt. En oemotståndlig utmaning för en arkitekt.

I skolan fick jag stipendium i teckning. Jag var duktig i fysik. Tyckte om att läsa och älskade slöjd. En bra kombination för en blivande arkitekt. Det man är intresserad av blir man ofta bra på. Redan tidigt fanns en kärlek och en längtan till det vackra, rena och enkla. Det ligger i släkten för där har det funnits arkitekter under århundraden. Deras kunskap är mitt arv. Resten är en obändlig vilja att ständigt gå på upptäcktsfärd. I tjugofem år har jag nu med stor arbetsglädje tillsammans med mina klienter realiserat både små och stora projekt.

Om mina klienter

Mina klienter brukar vara nyfikna, öppna och passionerade. De är kunniga, intresserade och emotionellt generösa. De uppskattar kvalitet i material och lösningar, både i detaljerna och i helheten.

Känner du igen dig? Slå en signal, så skapar vi något unikt tillsammans.